PANCAKES

Viikonloppu hujahti ohi taas aivan liian nopeasti, ja eilen oli taas sanottava rakkaalle heipat viikoksi ja tänään koittikin paluu tö...

DSC_0378 DSC_0383
Viikonloppu hujahti ohi taas aivan liian nopeasti, ja eilen oli taas sanottava rakkaalle heipat viikoksi ja tänään koittikin paluu töiden pariin. Edelleen jatkuvasta flunssasta huolimatta pääsin minäkin tänään hieman loman makuun, sillä huomenna olisi tiedossa vapaapäivä! Sitten ollaankin taas perjantaihin asti töissä. Tänään sain itselleni tänne vähän miespuolista seuraa Nikon tilalle, sillä ihastuttava siskonpoikani tahtoi tulla tätin luokse yökylään. Ja pakkohan sitä oli toiselle kokkailla vähän herkkuja, ja tällä kertaa päädyttiin lettuihin. Itselleni tein tietenkin banaani-sellaisia höystettynä ripauksella valkosuklaan makuista puddingjauhetta. Lisukkeeksi lautaselle päätyi pikkumiehelle mansikkahilloa ja minulle mansikoita, mangososetta sekä kanelia. Ja kyllä tuli mahat täyteen!

Loppuillan vietänkin omassa rauhassa pikkumiehen nukkuessa jo, ja huomenna aion nukkua niin pitkään kun vain saan. Tiedossa onkin rento vapaapäivä ja mahdollisesti olon salliessa reippaasti ulkoilua. Ja toivon todella että tää flunssa alkaisi helpottamaan sillä hinku treenaamaan on tosi kova! Mutta nyt mäkin alan pikkuhiljaa rauhoittumaan untenmaille, palaillaan taas.

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Kiva tämä sun blogin ulkoasu ja kekseliäs nimi! http://viiviwrites.blogspot.fi

    VastaaPoista