LAZY WOMEN'S DAY

Kukaan sosiaalisessa mediassa aikaansa viettävä tuskin on välttynyt informaatiosta tämänpäiväisestä naistenpäivästä, mutta aionpa silt...

DSC_0433 DSC_0435

Kukaan sosiaalisessa mediassa aikaansa viettävä tuskin on välttynyt informaatiosta tämänpäiväisestä naistenpäivästä, mutta aionpa silti toivottaa tasapuolisesti hyvää naistenpäivää kaikille ihanille ja vahvoille naisille sinne ruudun toiselle puolelle!  Itse aloitin aamuni tänään aamiaisella sängyssä, ja vaikka kuinka olisin toivonut sen olevan toisen puoliskoni valmistama, niin kyllä se oli vaan aamulla noustava itse sängystä sitä valmistamaan. 

Mulla on tänään viikon ainoa vapaapäivä, ja mitään tarkkoja suunnitelmia en ole tehnyt. Menen salille treenaamaan jalkoja jos huvittaa, ja saatampa käydä vanhempien luonakin pyörähtämässä. Ihanaa kun on kerrankin vapaapäivä ilman mitään suunnitelmia! Tosin hieman meinaa tuntua että tästäkin päivästä on jo puolet hujahtanut hetkessä ohi kun tuli tosiaan nukuttua puolillepäivin asti sillä yö tuli vietettyä töissä, ja en todellakaan ole sitä tyyppiä joka nauttii suunnattomasti myöhään koisimisesta. 

Tällä hetkellä olo on sen verran tarmokas, että taidan suunnata sinne salille purkamaan tätä energiaani. Sen jälkeen lataillaankin akkuja tulevaa viikkoa varten! Ja vaikka tätäkin viikonloppua on vielä jäljellä, en voi olla sanomatta etten malta enää odottaa seuraavaa, sillä N on tulossa silloin kotiin ja päätti vielä kiusata minua kertomalla että tuo mukanaan mulle jonkun yllätyksen! Mutta nauttikaahan kaikki viimeisistä viikonlopun rippeistä, etenkin naiset. Laittakaa ne paremmat puoliskonne kokkaamaan teille jotakin hyvää tai menkää vaikka elokuviin, olette sen ansainneet!

You Might Also Like

0 kommenttia