NEW STUFF

Pimennysverhot 26€/kpl, keittiöpyyhkeet 1,50€, käsipyyhkeet 1,50€/kpl, kylpyhuoneen matto 1,25€ Kulmakynä 3,43e, eyeliner 5,53€ Ky...

DSC_0142
Pimennysverhot
26€/kpl, keittiöpyyhkeet 1,50€, käsipyyhkeet 1,50€/kpl, kylpyhuoneen matto 1,25€

DSC_0145 Kulmakynä 3,43e, eyeliner 5,53€

Kylläpä on ihanaa olla kotona pitkän päivän jälkeen! On nimittäin tullut juostua taas koko päivä pää kolmantena jalkana. Tarkoituksena oli hommata pimennysverhot levollisten yöunien takaamiseksi, ja kyllähän mä lopulta pitkän pohdinnan jälkeen ne ostinkin. Ja muutaman muunkin jutun, tosin lähinnä tuli ostettua pikkujuttuja kotiin. Musta tuntuu että meidän kodin värimaailma näyttää aina yhtä sekavalta vaikka kuinka yritän pikkuhiljaa muuttaa sitä yksinkertaisemmaksi. No, ehkä mä vielä joskus saan aikaan sen täydellisen idyllisen ja siististi sisustetun asunnon!

Päivä tuli siis vietettyä lähinnä Nooran seurassa, ja kyllähän mä äidinkin kanssa vietin laatuaikaa. Kerettiin parissaa tunnissa käydä muutamassa kaupassa verhoja metsästämässä kukin mitäkin, lopulta päädyttiin Veturiin kahville ja kauppoja kiertämään. Hommasin myös kerrankin meikkipussiin ajoissa uudet tuotteet pian loppuvien tilalle!

Musta tuntuu että täydellisten verhojen metsästys on ikuisuusprojekti. Lähelle sitä täydellisyyttä ollaan jo päästy, sillä edelliset verhot sopivat meidän pieneen asuntoon ilmavuutensa puolesta paremmin kuin hyvin ja värikin oli melko lähellä makuuhuoneen muita tekstiilejä. Olenkohan mä vaan jotenkin nirso tälläisissä asioissa, vai tuottaako meidän asunnon pieni neliömäärä hankaluuksia jopa verhojen valinnassa? Tuntuu että melkein mikään ei miellytä omaa silmää ja asunto näyttää ahtaalta. Mutta onneksi täällä on kuitenkin tilaa meille juuri sopivasti, ja siivottavia neliöitäkään ei ole liikaa.

Vaikka mulla oli tänään vapaapäivä salilta, on tekemistä silti riittänyt. Aamulla suljin ulko-oven perässäni seitsemän aikoihin ja vasta kolmetoista tuntia myöhemmin olin vihdoin taas kotona. Ja kyllä taas olosta huomaa että on tullut viiletettyä taas pää kolmantena jalkana päivästä toiseen, alkaa nimittäin silmäluomet tuntumaan pikkuhiljaa ylitsepääsemättömän painavilta. Taidankin nyt laittaa tietokoneen sivuun ja rauhoittua untenmaille jotta jaksan vielä viikon viimeisen koulupäivän kunnialla loppuun. Ja huomenna olisikin luultavasti tiedossa myös pitkästä pitkästä aikaa aamutreeni!



You Might Also Like

0 kommenttia