VIA PHONE

Siirtäessäni kuvia koneelle salakavalasti täyttyvästä puhelimestani keksin pitkästä aikaa laittaa näitä puhelinkuvia tännekkin. Tässä on ...

Siirtäessäni kuvia koneelle salakavalasti täyttyvästä puhelimestani keksin pitkästä aikaa laittaa näitä puhelinkuvia tännekkin. Tässä on vain murto-osa puhelimen kätköistä, vaikka viimeiakoina kuvia onkin tullut poisteltua ahkerasti täyttyvän muistin takia. Mun kameran rulla on melkoinen silisalaatti, ja harvemmin otettuja kuvia tulee edes missään julkaistua sen takia. Ei vaan näytä tälläinen sekasorto hyvältä mun silmään, mutta olkoot. 17 1. Kokeiltiin koulussa vähän erilaisia coctailpaloja, hyviä oli! 2. Auringon fiilistelyä. 3. Koirien kanssa lenkillä pitkästä aikaa. 4. Suklaa-brandy-aurajuustokakkua tänään koulussa. Maistui kyllä paremmalta kuin kuulosti.
171 1. Uusien lenkkareiden testailua silloin kun oli vielä lunta maassa. 2. Lattea Alppiruusulla ennen Kanarian reissua.  3. Ja maitokahvia kanarialla. 4. Treeniä hotellin salilla pari kuukautta sitten172 1. Työpaikkaruokaa Kanarialla, kyllä maistui! 2. Ensimmäisiä selfieitä Suomessa. 3. Ja tämä puolestaan on viimeisiä selfieitä Kanarialta. 4. Noihin maisemiin voisin lähteä takaisin milloin vaan!173 1. Lettukestit siskonpojan yökyläpäivänä, mulle banaaniletuja herkkulisukkeilla! 2. Vähän kehonhuoltoa, mikä on jäänyt todella vähälle huomiolle viimeaikoina. 3. Kuskin hommissa, tosin itse en ainakaan vielä päässyt ratin taakse, ehkä tulevaisuudessa! 4. Huhhuh, kylläpä oli aamutreeni!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tykkään sun blogin selkeestä ulkoasusta tosi paljon! :) Kuvat on myös hienoja ja kivasti tolleen isoja 8)
    Kiitos kysymyksistä♥

    VastaaPoista