@ COTTAGE

Perjantaina siis suunnattiin mökille, ja vaikka pääsinkin koulusta ajoissa niin lähtemään päästiin vasta neljän maissa ja matka...

DSC_0109 DSC_0151 Hiljattain päivitetty16 DSC_0118 DSC_0245 DSC_0224 DSC_0238 DSC_0066

Perjantaina siis suunnattiin mökille, ja vaikka pääsinkin koulusta ajoissa niin lähtemään päästiin vasta neljän maissa ja matkalla oli muutamia pysähdyksiä ja hoidettavia asioita. Perille päästessä olikin jo aivan pimeää ja kylmyyskin pääsi hieman yllättämään auringon laskiessa. Joten ei muuta kuin takkaan tulet ja saunomista suunnittelemaan! Koko viikonloppu menikin rennoissa tunnelmissa vaikka porukkaa olikin mukana enemmän kuin tavallisesti. Tehtiinhän me myös hyvää ruokaa pariin otteeseen ja tulihan sitä ulkoiltuakin hieman! Käytiin nimittäin järven jäätä pitkin vastarannalla lauantaina ihanassa auringonpaisteessa, mutta vähän mienas takasin tullessa käydä pelottamaan auringon lämmön aikaan saama jään halkeilu. Varsinkin siinä vaiheessa kun se jään pinta halkesi suoraan omien jalkojen alta. Mutta hyvinhän se kesti! Ja rohkeimmat ottivat aurinkoa järven jäällä ja tulihan sitä mahaluisuakin nähtyä.. Mua olisi vähän himottanut kiivetä vastarannalla olevan kallion päälle ottamaan kuvia, mutta totesin sen hieman liian riskialttiiksi reitiksi kameran kanssa joten se haave sai jäädä.

Tehtiinhän me myös lauantaina rantaan avanto, mihin oli tarkoitus pulahtaa illalla saunan jälkeen mutta sekin jäi sitten ajatuksen tasolle tikkaiden puutteen takia. Sillä ei oikein houkuttanut ajatus kiivetä sieltä järvestä ylös terävää jään reunaa pitkin. Lauantaina oltiinkin jo hyvissä ajoin nukkumassa, toisin kuin edellisenä iltana. Viimeinen päivä menikin sitten viikonlopun sotkuja siivotessa, ja kyllä olikin tullut mökin lattialle paljon hiekkaa noin kymmenestä ihmisest ja yhdestä koirasta!

Kyllä nää mökkireissut kaveriporukalla on vaan jotenkin kivaa vaihtelua ainaiseen arkeen. Ja varsinkin tällä kertaa reissu tuli tarpeeseen, kun edellisestä visiitistä olikin kerennyt kulua jo yli vuosi! Mutta toivotaan että tänä kesänä kerkeisin töiltäni tekemään jonkinmoisen mökkireissun! 

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Juu ja oli ihan kivaa ottaa välillä rennosti kaikkien työ- ja koulujuttujen keskellä! :) Kiitoksia seurasta

      Poista