HEALTHY SNACKS

Tällä kertaa ajatelin jakaa muutamia välipalaideoita teidän kanssa. Liian usein tulee napattua välipalaksi kiireessä pelkkä hedelmä tai...

Tällä kertaa ajatelin jakaa muutamia välipalaideoita teidän kanssa. Liian usein tulee napattua välipalaksi kiireessä pelkkä hedelmä tai esim. proteiinipatukka, mutta kaivatessani hieman vaihtelua valmistin viime viikolla hieman erilaisia välipaloja ja aamupaloja. Eli kaikki näistä käyvät oikein hyvin esimerkiksi aamu- tai välipalaksi. Ei sen välipalan aina tarvitse olla aamulla mukaan napattu proteiinipatukka tai kotona syöty voileipä tai maitorahka lisukkeineen, koska ei vain muka ole aikaa panostaa. Näidenkään välipalojen valmistukseen kun ei aikaa kulunut juuri lainkaan!

DSC_0397
HERKULLINEN CHIAVANUKAS
1,5rkl chia siemeniä
2dl maitoa tai mantelimaitoa
1rkl Fast protein puddingjauhetta. Itse käytin makua cookies&cream.

Sekoita ainekset blenderissä ja anna vanukkaan seistä jääkaapissa yön yli. Itse käytin tällä kertaa pudding-jauhetta maussa cookies&cream mutta tähän käy varmasti mikä tahansa maku.


DSC_0422 RAIKAS VIHERSMOOTHIE
n. 1dl rasvatonta maitorahkaa
n.1dl vettä
1 kypsä banaani
n.1dl pakastemangoa
1pala pakastettua lehtipinaattia
lehtisalaattia

Mittaa ainekset blenderiin ja soseuta tasaiseksi juomaksi, Määrät ovat noin-määriä, sillä smoothieita tehdessä en mittaa aineksia. Ja määriä ja ainesosiahan tässä voi muutella ihan oman maun mukaan!

DSC_0428 HELPPO MUNAKAS
2 valkuaista
1 kananmuna
kirsikkatomaatteja
kinkkusuikaleita
Himalajan ruususuolaa
Currya
Pippuria

Tän helpommaksi ei enää välipalan valmistus voi mennä! Eli ei muuta kuin kananmunista rakenne rikki ja kaikki pannulle. Ja tämä välipala valmistuu kuin itsestään muutamassa minuutissa miedolla lämmöllä, ja samalla saat hetken aikaa vaikkapa tiskaamiselle. Lisukkeeksi tähän voit laittaa mitä haluat; esimerkiksi kalkkunaa, herkkusieniä, pinaattia, cihiliä, sipulia... You name it! Itse laitoin vielä hieman hajonneen munakkaani kylkeen salaattia ja raejuustoa, nam!


DSC_0432 PROTEIINIPITOINEN WEETABIX-VÄLIPALA
Weetabixit käyvät oikein hyvin välipalaksi sellaisenaan, mutta mikäli haluat lisätä pientä twistiä niin kokeile sekoittaa maidon sekaan lusikallinen proteiinijauhetta.


You Might Also Like

0 kommenttia