ALMOST WEEKEND

Taas alkaisi yksi toiminnan täyteinen viikko olla voiton puolella, huhhuh! Kyllähän sitä onkin jo tullut kokkailtua niin koulussa ku...

DSC_0034 DSC_0051 DSC_0050
Taas alkaisi yksi toiminnan täyteinen viikko olla voiton puolella, huhhuh! Kyllähän sitä onkin jo tullut kokkailtua niin koulussa kuin kotonakin, treenailtua, shoppailtua ja suunniteltu innolla pian alkavaa viikonloppua. Vielä olisi yksi kolmen tunnin koulupäivä porskutettava ennen odotettua hölläilyä! Täytyisi vaan osata ottaa ilo irti vapaaviikonlopusta, olen viimeaikoina nimittäin ollut melkoisen rutinoitunut kouluun ja töihin. Viikonlopulle olisikin tiedossa luultavasti pieni mökkeilyreissu, tosin en ole vielä aivan varma omasta innostuksestani asiaa kohtaan. Saas nähdä mitä huominen tuo tullessaan!

Kohta on muuten tuo kuontalokin taas kunnolla punainen, ostin nimittäin nuo kuvissa näkyvät punaisten hiusten shampoon ja suoravärin jo olemassa olevan color maskin kaveriksi. Vielä kun saisi värjättyä tuon juurikasvun pois ja kirkastettua vähän väriä muutenkin niin alkaisi olla hiuksetkin valmiina koittavaan kevääseen!

Kohta olisikin jo taas aika suunnata untemaille, huomenna olisi nimittäin tiedossa koulumatkapyöräily ensimmäistä kertaa tänä keväänä! Ja hieman myös jännitystä luvassa, sillä tuo tällä hetkellä tallissa N:n korjattavana oleva autokin pitäisi viedä katsastukseen. toivotaan että menee heittämällä läpi! Mutta nyt höpinät sikseen, salkkarijakso pyörimään ja pikkuhiljaa rauhoittumaan untenmaille. Hyvää yötä ja mukavaa viikonloppua kaikille!

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Ihana blogi, kirjotat tosi hyvin :-) ulkoasukin on ihanan simppeli :3
    emmikristiinan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Onpas kiva blogi, liityin lukijaksi! :-)
    http://saranvalokuvat.blogspot.fi/

    VastaaPoista