SPRING

Jacket - ONLY,  scarf - Pieces,   jeans - Seppälä , shoes - Halonen Makoilen peiton alla yöhousut jalassa vaikka kello näyttää...

DSC_0314 muokattu DSC_0292 DSC_0324 DSC_0349
Jacket - ONLY,  scarf - Pieces,  jeans - Seppälä, shoes - Halonen
Makoilen peiton alla yöhousut jalassa vaikka kello näyttää vasta puoli seitsemää. Varpaita paleltaa, mutta olo on onnellinen. Tällä hetkellä tunnen löytäväni elämästäni monta syytä onnellisuuteen. Pienin & arkisin näistä syistä taitaa olla taustalla jylläävä pyykkikone mikä tietää mulle huomiseksi puhtaita treenivaatteita. Myös ihana vesisateen jälkeen taivaalta kurkistava aurinko sai mielialan entistä korkeammalle. Lisäksi tuore blogin ulkoasu toi omanlaista puhtia tähän päivään. 
Kouluviikko lähti mun osalta käyntiin vasta tänään, ja pakko myöntää että aamulla kyllä tuppasi vähän väsyttämään sillä eilen tuli valvottua tavallista myöhempään blogin ulkoasun kanssa.  Iltapäivän virkistävä vesisade ja jättikupillinen Coffee Housen herkullista kahvia taisi huuhtoa väsymyksen mennessään, sillä salitreenin ja työjuttujen jälkeen mulla oli vielä virtaa kuvausreissuun ja kotitöihin, mikä on melko poikkeuksellista. Ihana auringonpaiste ja raikas vesisade sai aikaan kunnon kevätfiiliksen, ja mä todella toivon että nämä valoisat päivät jatkuisivat loputtomiin. Nautin todella siitä kun ulkona tarkenee nahkatakissa ja reikäfarkuissa, tämä on varma kevään merkki! Joten enää ei ole takatalvi tervetullut ainakaan tänne päin Suomea. Kuvausreissulta jäi käteen muutamat ihanan keväiset ja aurinkoiset kuvat sekä luihin ja ytimiin pureutunut vilu. Nyt voinkin hyvillä mielin lopettaa kaiken puuhailun tältä päivältä ja viettää loppuillan peiton alla lämpimässä netflixiä katsellen. 

You Might Also Like

0 kommenttia