MITÄ KAIPAAN SUOMESTA?

♥ Tavallista ruokaa. Maitorahkaa, raejuustoa, kaurapuuroa, kanaa.. Ja ihania aamusmoothieita! ♥ Kahvia. Kahvia omasta kahvikupista. ...

DSC_0009 DSC_0045 DSC_0034

Tavallista ruokaa. Maitorahkaa, raejuustoa, kaurapuuroa, kanaa.. Ja ihania aamusmoothieita!

Kahvia. Kahvia omasta kahvikupista. Vaikka täälläkin kahvi on ihan hyvää, niin kyllä maistuisi ihan tavallinen kahvi ilman mitään maitovaahtoja!

Lenkkejä kirpeässä pakkasilmassa. On niin ihanaa vetää kunnon juoksuvaatteet päälle, kuulokkeet korviin ja lähteä nauttimaan raikkaasta pakkassäästä!

Tietenkin niitä tuttuja ja turvallisia rutiineja.

Eikä sovi unohtaa läheisiä ihmisiä ja mun rakkaita koiria. Voi miten innoissaan ne tulee olemaan kun näkevät mut pitkästä aikaa!

Sauna. Tahdon oikein kunnon saunaan ja heittää niin kovat löylyt että selkää polttelee!

Saunomisesta päästäänkin aasinsiltaa pitkin paljuun. Paljuakin on vähän ikävä, ja toivon että pääsen vielä nauttimaan siitä ennen kevään tuloa.

Oma koti. En malta odottaa että pääsen kotiin tekemään ihan tavallisia asioita. Ja ennen kaikkea odotan sitä että saan tehdä asiat itse; saan täyttää jääkaapinkin juuri niinkuin haluan!

Ongelmitta toimiva nettiyhteys, Ja ehkä myös netflix.


Toisinaan se menee vaan niin että on pakko mennä kauas nähdäkseen lähelle. Oon alkanut vähän miettimään asioita joita aion tehdä Suomeen palattuani. Neljä viikkoa on toisaalta lyhyt aika, mutta en ole ikinä ollut näin pitkään poissa kotoa. Toisaalta olo on sellainen että voisin vaikka jäädä tänne, mutta silti en malta odottaa että pääsen kotiin tuttujen asioiden pariin.

You Might Also Like

2 kommenttia