LAZY SUNDAY

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille! Mulla on ollut tänään enemmän tai vähemmän laiska päivä. Sunnuntaista on jotenkin muodostunut mulle se...

2015-02-151 2015-02-152 2015-02-15

Hyvää sunnuntai-iltaa kaikille! Mulla on ollut tänään enemmän tai vähemmän laiska päivä. Sunnuntaista on jotenkin muodostunut mulle sellainen rento kotona oleskelupäivä, jolloin ei ole pakko tehdä mitään jos ei huvita. Tänään kuitenkin teki mieli saada edes vähän jotain aikaiseksi, joten aamupäivällä suunnattiin Nikon mummille kahville ja sen jälkeen tsekattiin uusi paikallinen kirpputori mistä tosin lähdettiin tällä kertaa tyhjin käsin koska mitään täydellistä ja tarpeellista löytöä ei tullut vastaan.

Käytiinhän me myös jyskissä ja clas ohlsonilla hakemassa muutamat tarpeelliset jutut molemmille, ja loppupäivä onkin mennyt löysäillessä ja pakkohan se oli tuo sotamieskin taas viedä kasarmille. Nyt totutellaan taas yksinoloon, mutta onneksi viikko tulee luultavasti menemään nopeasti koulussa ja treeneissä. Ja sitten koittaakin kauan odotettu hiihtoloma ja työnteko. Mutta kyllähän sitä tietenkin lomalla täytyy myös ottaa rennosti, eli tiedossa on pitkään nukkumista, hyviä treenejä ja paljon ulkoilua! Nyt jatkan rentoa sunnuntai-iltaa salkkareiden merkeissä ja sen jälkeen painun peiton alle.

You Might Also Like

0 kommenttia